Ylä-Muuratjärven naapuriapuryhmä seuraavan kerran 11.1.2023 klo 18!
Ylä-Muuratjärven naapuriapuryhmä seuraavan kerran 11.1.2023 klo 18!

Ylä-Muuratjärven naapuriapuryhmä seuraavan kerran 11.1.2023 klo 18!

Naapuriapuryhmän seuraava kokoontuminen on siis tammikuussa 2023 Ylä-Muuratjärven kylätalolla. Tarkoituksena on suunnitella ryhmän toimintaa eteenpäin ja jatkaa kyläturvallisuusteemasta keskustelua. Tarjolla kahvia ja pullaa. Tervetuloa kaikki kiinnostuneet, tilaisuus on avoin kaikille! Tilaisuuden vetäjänä on Outi Raatikainen Auttavat kylät-hankkeesta.

9.12.2022 perustettiin vapaaehtoistoimintaan perustuva Ylä-Muuratjärven auttajaryhmä, jonka tarkoituksena on vastata maksuttomasti kyläläisten yllättäviin ja kriisityyppisiin tarpeisiin kertaluonteisesti silloin, kun omat voimat tai mahdollisuudet eivät riitä. Tarkoituksena ei ole korvata yrittäjien toimintaa kylällä, vaan tarjota naapuriapua. Auttajaryhmän perustamisessa mukana oli Outi Raatikainen Auttavat kylät -hankkeesta. Tilaisuudessa oli parisenkymmentä kyläläistä ja tunnelma oli innostunut. Seuraavan kerran kokoonnutaan tammikuussa 2023 ja järjestäydytään ryhmäksi.