Kylätalon lämmityskausi alkaa jälleen!
Kylätalon lämmityskausi alkaa jälleen!

Kylätalon lämmityskausi alkaa jälleen!

Kylätalo lämpenee pääsääntöisesti puulla. 15.10. aloitettiin talkoilla jälleen uunien herättely kesän jäljiltä. Kylätalolla on tapahtumia useita kertoja viikossa, joten lämmitystä tarvitaan myös monta kertaa viikossa. Puulämmityksellä kylätalolla on kerhotoimintojen mahdollistamisen lisäksi myös kriisivalmiuden merkitys. Voimakkailla myrskyillä tai muissa häiriötilanteissa sähköt voivat olla poissa pitkänkin aikaa, jolloin kyläläiset voivat kokoontua lämpimiin tiloihin. Kylätalon agregaatit varmistavat tällöin myös veden saannin. Tällä hetkellä kylätaloa lämmitetään yhdeksän vapaaehtoisen voimin. Jos sinulla on mahdollisuus antaa aikaasi 2h vaikkapa 1-2 kertaa kuukaudessa yhteiseksi hyväksi lämmityksen merkeissä, ole yhteydessä Ina-Mariaan p. 0405799985. Lämmitykseen annetaan perehdytys.